Menu
Zoeken Annuleer

Informatie over uw kind en over school

Informatieavonden

De ouders worden door de groepsleerkrachten, tijdens een informatieavond op de hoogte gebracht van de leerstof en de te hanteren werkwijzen. Deze avond is er voor elke groep en vindt plaats aan het begin van het schooljaar. Naast de groep specifieke informatieavond organiseert de school een tweetal informatieavonden. De informatieavond aan het einde van het schooljaar staat altijd in het teken van de terugblik naar het huidige schooljaar en de vooruitblik naar het komende schooljaar. De derde informatieavond heeft altijd een wisselend thema.

Informatie over de ontwikkeling van uw kind

Voor de herfstvakantie is er een startgesprek waarbij vooral het welbevinden van uw kind op de voorgrond staat. Eind februari vindt een tweede gesprek plaats en bespreken we - naast het welbevinden - aan de hand van het rapport de resultaten van de toetsen. Voor beide gesprekken zijn de ouders en vanaf groep 5 ook de kinderen uitgenodigd. In juni/juli krijgen de kinderen het tweede rapport. Er zijn dan alleen gesprekken als daar aanleiding voor is.

Schoolkalender, nieuwsbrief en Social Schools

Social Schools is ons interne communicatiemiddel. Via Social Schools ontvangt u nieuwsbrieven en alle actuele informatie. In Social Schools doen wij ook oproepen aan ouders en informeren we regelmatig over groeps-en schoolactiviteiten. Social Schools is een besloten groep. Elke ouder ontvangt een eigen inlogcode van Social Schools. Voor elk kind ontvangt u een inlogcode.
Heeft u hulp nodig voor het werken met Social Schools, onze administratief medewerkster Leidienke staat voor u klaar om u te helpen. Zij kan u even op weg helpen met de instellingen van Social Schools zodat u alle informatie vanuit school altijd op uw eigen device ontvangt. Ieder jaar wordt een jaarkalender gemaakt met daarop alle activiteiten die voor uw kinderen en u van belang zijn. De kalender in Social Schools wordt steeds up to date gehouden.