Menu
Zoeken Annuleer

Welkom op De Hoge Voorde

Zoekt u een fijne, goede basisschool voor uw kind(eren) en heeft u meer informatie nodig, of zitten uw kinderen al op De Hoge Voorde, dan kunt u dat hier vinden.

Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor nog meer informatie en/of een kennismakingsgesprek en rondleiding. 
U bent van harte welkom! 

Op deze website, onder het kopje 'school' vindt u alle informatie die in een schoolgids thuishoort. We hebben ervoor gekozen om de informatie per onderwerp aan te bieden, om alles voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken.
We informeren u over praktische zaken, over de visie en werkwijze van onze school, we laten u zien waar wij voor staan, wat we u en uw kind kunnen bieden en wat u van ons kunt verwachten. 

Samen met kinderopvang Avonturijn maken we gebruik van ons prachtige schoolgebouw. Een samenwerkingsgroep van onze school en van Avonturijn komt regelmatig bij elkaar om een goede samenwerking te bevorderen. Dit betekent in de praktijk dat we gezamenlijke activiteiten organiseren en dat we gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. Elkaar ontmoeten en samen zorgen voor de verbinding, dat is wat wij met elkaar willen uitdragen.