Menu
Zoeken Annuleer

Welkom op De Hoge Voorde

Zoekt u een fijne, goede basisschool voor uw kind(eren) en heeft u meer informatie nodig, dan kunt u dat hier op onze website vinden.

Uiteraard kunt u, maar ook de ouders/verzorgers waarvan al kinderen op onze school zitten, contact met ons opnemen voor nog meer informatie. Wij bieden u tevens graag een kennismakingsgesprek met rondleiding aan om nader met onze school kennis te maken.
 
U bent van harte welkom! 

Op deze website, onder het kopje 'school' vind u alle informatie die in een schoolgids thuishoort. We hebben ervoor gekozen om de informatie per onderwerp aan te bieden, om alles voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken.
We willen u informeren over praktische zaken. Daarnaast willen we informatie verschaffen met betrekking tot de visie en werkwijze van onze school. We laten u zien waar wij voor staan, wat we u en uw kind kunnen bieden en wat u van ons kunt verwachten. Tevens kunt u op deze website onze schoolgids downloaden zie het kopje "School/Documenten'.

Samen met kinderopvang Avonturijn maken we gebruik van ons prachtige schoolgebouw. Een samenwerkingsgroep van onze school en van Avonturijn komt regelmatig bij elkaar om een goede samenwerking te bevorderen. Dit betekent in de praktijk dat we gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. Elkaar ontmoeten en samen zorgen voor de verbinding, dat is wat wij met elkaar willen uitdragen. 

Heeft u vragen of opmerkingen over uw kind, neem dan rechtstreeks contact op met de leerkracht. Voor schoolspecifieke informatie kunt u op deze website of in onze schoolgids terecht. Uiteraard staan we als team open voor uw vragen en opmerkingen.